• Nederlands
  • English
     
e-brands

Laloo

Organize and protect your everyday life with style. Everywhere. Anytime!

We herkennen het allemaal, dat durven wij te wedden! Oplaadsnoertjes in de war, waar is nu mijn mobiel, ik had die visitekaartjes toch hier gestopt? Oeps, mijn bril is gebroken! Aarrrggghhhhh! Irritatie alom, en waarom, eigen schuld, dat weet je ook wel! We gebruiken meer en meer elektronische apparaten, mobieltjes, tablets, laptops. We reizen ook steeds vaker, the world is our stage, maar dat betekent ook dat we beter dienen te organiseren. We willen zoveel meenemen, maar dan wel netjes, goed beschermd en stylisch! Dat kan, met Laloo.

Inimitable Laloo is opgericht in 2014 tijdens een reis naar China. Oprichter Joffrey liet zijn Ipad vallen, die onbeschermd was en tot overmaat van ramp verloor zijn partner ook nog eens sieraden die belangrijk voor haar waren. Op de terugweg in het vliegtuig bekeken ze de film “Amelie”, een meisje dat een box met allerlei memorabilia vindt. Te samen is dit alle inspiratie om Laloo geboren te laten worden.

Wat er vandaag de dag aan tassen aangeboden wordt is fenomenaal. Mooi, onderscheidend, praktisch, functioneel of glossy. Maar bij de meesten ontbreekt het toch écht aan vakjes of mogelijkheden om snoertjes, sieraden, make-up, brillen, pasjes of Ipad allemaal gezamenlijk en ordelijk op te bergen. Laloo maakt het écht gemakkelijker!

Laloo is een organizer met een strak ontwerp en twee functies. Het opbergen én beschermen van al jouw accessoires en eigendommen die voor jou belangrijk zijn in het leven tijdens jouw trip. Van sieraden tot jouw telefoon. Van bril tot opladers. Alles samen, opgeborgen onder één rits. Deze past in jouw reistas, laptoptas of zelfs in jouw strandtas. Erg gemakkelijk tijdens een stedentrip, business travel of welverdiende vakantie. Er is een Laloo voor elke reis!

Zakelijk verkopen

Heb je interesse in het verkopen van Laloo? Neem dan contact met ons op via info@e-brands.nl of telefonisch op 076 700 20 14