• Nederlands
  • English
     
e-brands

Pers

Extreme Lounging
Dropbox:
Youtube:
Downloads:

Vluv
VLUV is een gezonde en stijlvolle zitbal. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je er rechtop en comfortabel op kunt zitten, terwijl je jouw e-mails wegwerkt. Gebruik VLUV voor je balansoefeningen of als extra zitelement in de woonkamer. Het is voorzien van een zeer sterke, naadloze en Pht vrije PVC binnenbal en door het strakke design en de hoogwaardige stoffen is het een echte eye-catcher in huis. De naden van de zitbal zijn dubbel gestikt, de onderkant heeft een subtiele ring tegen het wegrollen en het heeft een handvat om gemakkelijk te verplaatsen. De bal kun je zelf oppompen door middel van een fietspomp, door het speciale tuitje dat meegeleverd wordt. Vervolgens sluit je de bal met een rits van YKK, erg sterk en netjes weggewerkt.

facebookFacebook

website-iconOfficial website

youtubeYouTube

dropboxDropbox:

downloadsDownloads:

 

Klud
Klud is een set van zeven microvezel keukendoekjes met aan ieder doekje een label met de dag van de week. De labels helpen je herinneren om het keukendoekje iedere dag te verwisselen, zodat de hygiëne hoog gehouden wordt op het aanrecht.
Klud is verkrijgbaar in drie trendy kleuren: zwart, mint en grijs en is daarmee onderscheidend ten aanzien van de welbekende standaard vaatdoekjes. Naast de slimme en praktische functie hebben deze doekjes een mooie nette uitstraling. De verpakking ziet er hedendaags uit, waarbij gebruik is gemaakt van gerecycled papier.

instagram-iconInstagram

facebookFacebook

website-iconOfficial website

youtubeYouTube

dropboxDropbox:

downloadsDownloads:

 

Qeeboo
Een Italiaans merk van een nieuwe generatie. Het is sterk in de Italiaanse manier van ‘design denken’ maar is géén bourgeois. Qeeboo ontwerpt producten die vele internationale harten moet veroveren, door de combinatie van sterke kwaliteit en zo laag mogelijke productie kosten. Qeeboo staat voor een open mind, expressieve taal, heldere vormen, emotionele kracht met iconische objecten. Qeeboo is een label gecreëerd door Stefano Giovannoni, die ondersteuning krijgt van internationaal befaamde designers als; Richard Hutten, Nika Zupanc, Andrea Branzi, Front en last but not least Marcel Wanders. De eerste collectie van Qeeboo zal bestaan uit 25 kunststof objecten, waaronder lampen, stoelen, tafels en accessoires, gerealiseerd door nieuwe industriële technologie en technieken. Qeeboo denkt speels, produceert kwaliteit, communiceert mondiaal en verbeeldt de toekomst.

instagram-iconInstagram

facebookFacebook

website-iconOfficial website

youtubeYouTube

dropboxDropbox:

downloadsDownloads:
– Persbericht introductie: download

 

Tregren
Een Fins bedrijf, leidend in schone technologie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van ecologische, moderne en gebruiksvriendelijke kruidentuinen voor gebruik binnenshuis, gebaseerd op de gepatenteerde Active Growing Technology. De term Urban Gardening nemen ze zeer serieus, zowel voor de zakelijke markt als de consumenten markt. Tregren gelooft erin dat de voedselketen steeds meer verschuift, dichter naar de consument toe. We willen weten wat er op ons bord ligt en daar vooral een keuze in hebben. Daarnaast willen we vers, eerlijk, biologisch en het liefst lokaal! Lokaler dan jouw eigen keuken kan bijna niet! Tregren heeft kruidentuin ontwikkeld voor binnen, met een gepatenteerde technologie waarbij zelfs de meest onervaren tuinier een prachtige oogst kruiden, salade of groenten kan behalen, meerdere keren achter elkaar.

instagram-iconInstagram

facebookFacebook

website-iconOfficial website

youtubeYouTube

dropboxDropbox:

downloadsDownloads:
– Persbericht introductie: download